Agregate frigorifice

Agregatul frigorific este un ansamblu de piese avand ca scop punerea in miscare a agentului de racire in circuitul frigorific.

Agregatul frigorifice cuprind modele pentru aplicatii uzuale insemnand: vitrinele frigorifice din super/ mini marketuri, tunele de refrigerare, depozite de congelare, camere frigorifice.

Pentru congelarea rapida a produslor cu durata scurta de congelare si temperature de vaporizare foarte scazute, sunt utilizate agregate frigorifice in doua trepte de comprimare.

Generatia a doua pentru compresoare cu injectie de vapori cu eficacitate foarte ridicata in functionare. Puterea este cu 50% superioara unui compresor standard.

 

Pentru aplicatii comerciale si industrial cele mai utilizate sunt agregate frigorifice racite cu aer prezentand urmatoarele avantaje:

  •  utilizare in conditii extreme ca, temperaturi de vaporizare inalte si / sau temperaturi ambientale ridicate;
  •  sunt utilizate cu accesorii ce asigura eficienta si fiabilitate ridicate si anume: subracitor de lichid, separator de ulei, protectie pe linia de refulare gaz si presostat diferential de ulei;
  •  agregate tip scroll dotate cu sistem de injectie lichid foarte eficient pentru protectia la temperaturile inalte ale gazului de pe linia de refulare;
  •  dotarea condensatoarelor cu ventilatoare silentioase, ale caror motoare au control electronic al vitezei asigural controlul optim al presiunii si temperaturii de condensare;
  •  proiectate in lumina conceptelor de economisire a energiei si reducere a emisiilor in atmosfera;
  •  constructia agregatelor este robusta, cu fiabilitate ridicata, avand un design compact;
  •  functionare buna in conditii de suprapresiune: 25 bar;

Va oferim solutiile cele mai eficiente in domeniul instalatiilor frigorifice si climatizarii. Pe baza informatiilor si doleantelor dvs., identificam solutia optima pentru realizarea proiectului in cele mai avantajoase conditii. Top-Clima ofera solutii frigotehnice proiectate de specialisti in domeniu, pentru afacerea dvs.