Sisteme de ventilatie


Sisteme de ventilatie


Ventilația este procesul de schimbare sau înlocuirea a aerului într-un spațiu pentru a oferi înaltă calitateaerului din interior. Ventilația este utilizată pentru îndepărtarea de mirosuri neplăcute, fum, căldură și umiditate excesivă, a introduce aer din exterior, pentru a menține aerul circulant în interiorul clădirilor, și pentru a preveni stagnarea aerului interior. Ventilația include atât schimbul de aer cu exteriorul, precum și circulația aerului în interiorul clădirii.

 

Efectuam montajul si mentenanta sistemelor de ventilatie de tip:

-Casnic: recomandate pentru spatii de mici dimensiuni, perfecte pentru locuita dumneavoastra

-Comercial: pretabil pentru desii si birouri de firma

-industraile: cel mai adesea intalnite in hale de productie,fabrici si depozite

 

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura functioneaza pe baza unui schimb permanent intre aerul din interior si cel din exterior. Eficienta lor, dar si fiabilitatea, putand fi folosite atat in anotimpul cald, cat si in cel rece, permit atat incalzirea, cat si racirea incaperilor. Principiul de functionare este extrem de simplu. De exemplu, atunci cand temperaturile de afara sunt scazute, aerul rece din exterior patrunde in sistem si este incalzit prin caldura aerului captat din interior.

 

Perdelele de aer se instaleaza la intrarea in interior si au forma unei perete de aer care blocheaza transferul de aer intre interior si exterior. Astfel, aerul curat aflat la o temperatura optima din interior nu iese in exterior datorita acestei bariere, la fel cum aerul poluat, gazele de esapament, fumul, insectele din exterior etc. nu patrund in interior.


Deplasare si consultanta oferite GRATUIT

Garantie montaj aer conditionat 3 ani

Pompe incalzire

Incalzire in podea

Reparatii sisteme incalzire

Sisteme de ventilatii

Instalatii tubulatura de mai multe tipuri


SERVICII COMPLETE

Compania top clima ofera o gama larga de servicii complete pentru aere conditionate, sisteme de incalzire, sisteme de ventilatii ….

Sisteme VRV

Calitatea aerului interior

Instalarea si mentenanta tubulatura

Instalare si mententanta centrala termica

Mentenanta AC industriale

Pompe incalzire

Incalzire in podea,/p>

Reparatii sisteme incalzire

Sisteme de ventilatii

Instalatii tubulatura de mai multe tipuri